Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Γενικά

Η εταιρία μας, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων μέσω της συμμόρφωσης μας με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και  με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 679/2016 (GDPR). Μέσω της πολιτικής απορρήτου μας, σας ενημερώνουμε αφενός, για τις πρακτικές της εταιρίας μας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και αφετέρου, για τα δικαιώματα που έχετε ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση να μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε όσες περιπτώσεις σας ζητηθεί, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ή και να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή.

Τρόποι συλλογής δεδομένων

Σύμφωνα με το Κανονισμό (ΕΕ)  αριθ. 679/2016 (GDPR), προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ενός ατόμου. Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας παρέχετε αποκλειστικά εσείς οι ίδιοι, όταν δημιουργείτε Λογαριασμό και εγγράφεστε ως χρήστης στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, όταν πραγματοποιείτε κάποια παραγγελία και αγορά προϊόντος μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ιστοσελίδας μας και όταν μας υποβάλλετε αιτήματα και μηνύματα που αφορούν την εξυπηρέτηση σας ως πελατών μας. Επίσης, ζητείται από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας να μας παρέχουν προσωπικά τους δεδομένα, και στις περιπτώσεις που επιθυμούν να αποστείλουν E-mail στο https://insituconservation.com/ , όταν εγγράφονται στο ‘Newsletter’ της ιστοσελίδας μας προκειμένου να λαμβάνουν ενημέρωση από το https://insituconservation.com/ και όταν αποστέλλουν βιογραφικά σημειώματα για την εύρεση θέσης εργασίας μέσω της ιστοσελίδας μας. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις η παροχή κάθε είδους προσωπικών δεδομένων γίνεται από εσάς οικειοθελώς.

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Η εταιρεία  σχεδίασε την ιστοσελίδα https://insituconservation.com/ έτσι ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Για να δημιουργήσετε Λογαριασμό απαιτείται να συμπληρώσετε σε ορισμένα πεδία τα προσωπικά δεδομένα που θα σας ζητηθούν, τα οποία είναι και αναγκαία για την εξατομίκευσή σας ως πελάτη και την τυχόν σύναψη σύμβασης μαζί σας. Για τη δημιουργία Λογαριασμού απαιτούνται υποχρεωτικά τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Ταχυδρομικός. Κώδικας, Περιοχή, Χώρα, Σταθερό Τηλέφωνο και Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (email). Στην συνέχεια θα πρέπει να ορίσετε τον προσωπικό σας κωδικό (password). Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας , θα πρέπει , αφού διαβάσετε τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου να επιλέξετε το κουτάκι στην επιλογή "Αποδέχομαι" . Για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας και τη σύναψη πώλησης προϊόντος, πέρα από τα στοιχεία που απαιτούνται για τη δημιουργία Λογαριασμού, θα σας ζητηθούν και ορισμένα επιπλέον στοιχεία, απαραίτητα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την εκπλήρωση των νόμιμων υποχρεώσεων της εταιρίας μας. Τα στοιχεία αυτά που αφορούν τον τρόπο πληρωμής, τιμολόγησης και αποστολής του προϊόντος, είναι το ΑΦΜ και η αρμόδια ΔΟΥ, το Επάγγελμα σας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τέλος, όταν μας αποστέλλετε αιτήματα επικοινωνίας στα πλαίσια εξυπηρέτησης Πελατών, τα δεδομένα που απαιτούνται είναι μόνο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας(email) και το ονοματεπώνυμό σας, τα οποία έχετε ήδη παράσχει με τη δημιουργία Λογαριασμού.  Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας επικοινωνίας στον ισότοπο μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Σκοποί επεξεργασίας

Η εταιρία μας συλλέγει διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά  σας δεδομένα μόνο όταν εσείς οι ίδιοι οικειοθελώς τα παρέχετε σε εμάς, για τους εξής σκοπούς:

  1. Για τη διαχείρισή σας ως εγγεγραμμένου πελάτη και την προσφορά εξατομικευμένης εμπειρίας στους δικτυακούς μας τόπους, στην περίπτωση που έχετε δημιουργήσει Λογαριασμό.
  2. Για την ολοκλήρωση των παραγγελιών και των συμβάσεων πώλησης προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  3. Για την Εξυπηρέτηση Πελατών όσον αφορά τις παραγγελίες.
  4. Για την επικοινωνία μας με τους χρήστες και την επίλυση τυχόν διαφορών.
  5. Για την παροχή υπηρεσιών πελάτη, όπως για την παροχή προσφορών και ενημερωτικών e-mail και την ενημέρωση των χρηστών για προωθητικές ενέργειες και νέα προϊόντα, στην περίπτωση εγγραφής σας στο newsletter της εταιρίας μας.
  6. Την άντληση πληροφοριών ως προς τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας από τους επισκέπτες αυτής,  με σκοπό την συνεχή βελτίωση της.
  7. Για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς που αφορούν την λειτουργία της ιστοσελίδας μας.

Νόμιμες βάσεις επεξεργασίας

Νόμιμες βάσεις επεξεργασίας για τα δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι στην περίπτωση της δημιουργίας Λογαριασμού η λήψη μέτρων κατ’ απαίτησή σας ως Υποκειμένου των Δεδομένων πριν τη σύναψη κάποιας σύμβασης. Με άλλα λόγια, προκειμένου να εγγραφείτε ως Χρήστης στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία ως πελάτης μας, απαιτείται η επεξεργασία των ζητούμενων προσωπικών σας δεδομένων. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που μάς παρέχετε όταν πραγματοποιείτε κάποια παραγγελία προϊόντος  για τον σκοπό της εκτέλεσης της σύμβασης πώλησης και για την εκπλήρωση των νόμιμων υποχρεώσεων μας. Κάνουμε χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με  την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας και για την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση. Τέλος, η λήψη δεδομένων στα πλαίσια την εξυπηρέτησης πελατών εντάσσεται στα νόμιμα συμφέροντα της εταιρίας μας. Η συνεχής βελτίωση της ιστοσελίδας μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών εντάσσεται επίσης στα νόμιμα συμφέροντα της εταιρίας μας. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν εσείς μας τα παρέχετε οικειοθελώς και μόνο όταν λαμβάνουμε την ελεύθερη, ρητή και με πλήρη επίγνωση συγκατάθεσή σας. Η συγκατάθεσή σας ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η εταιρία μας στα πλαίσια προστασίας προσωπικών δεδομένων ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την αναγκαιότητα διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων και διαγράφει όσα από αυτά θεωρεί μη χρήσιμα και μη απολύτως αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας. Το https://insituconservation.com/ δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του και για το λόγο αυτό λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα, ώστε να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα που εσείς οι χρήστες παρέχετε με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτά τα μέτρα προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Ειδικότερα, προστατεύουμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας χρησιμοποιώντας λογισμικό το οποίο κρυπτογραφεί και ανωνυμοποιεί τις πληροφορίες που εισάγετε. Η ιστοσελίδα https://insituconservation.com/  χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά την μεταφορά. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο σε όσους εργαζομένους πρέπει να τα γνωρίζουν προκειμένου να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά καθήκοντά τους. Θα επεξεργάζονται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες και δεσμεύονται να τηρούν σχετικούς όρους εμπιστευτικότητας.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτους

Η εταιρία μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών της σε κανένα τρίτο φορέα. Μπορούμε να διαβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα μόνο αν:

Α. Έχει χορηγηθεί ρητή συγκατάθεση των πελατών για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων.

Β. Η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την εταιρία μας καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών και παραγγελιών των πελατών στα πλαίσια της μεταξύ μας σύμβασης. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με εμάς έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την υλοποίηση της σύμβασης.

Γ.  Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Χρόνος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Συγκεκριμένα, τα δεδομένα σας ως εγγεγραμμένου χρήστη διατηρούνται μέχρι εσείς να αποφασίσετε να διαγραφείτε. Τα απαραίτητα δεδομένα για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης προϊόντος, διατηρούνται για όσο σκοπό απαιτείται για να ολοκληρωθεί η σύβαση, συμπεριλαμβανομένου διαστήματος για την άσκηση τυχόν νομίμων αξιώσεων από τη σύμβαση καθώς και νομίμων υποχρεώσεων φορολογικής φύσης της εταιρίας μας. Για την εξυπηρέτησή αιτημάτων σας ως Πελατών, η επεξεργασία θα διαρκεί εωσότου ολοκληρωθεί η απάντηση στο αίτημά σας. 

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε εγγεγραμμένος στο Newsletter της ιστοσελίδας μας και μέχρι να ολοκληρωθεί η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μας. Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μετά την ανάκληση της δοθείσας συγκατάθεσης ή μετά την πάροδο ενός (1) έτους από την αποστολή του τελευταίου ενημερωτικού ή επικοινωνιακού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Cookies

Η εταιρεία μας προκειμένου να εξασφαλίσει την βέλτιστη πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί την τεχνολογία ‘cookies’. Τα ‘cookies’ είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιούμε ‘cookies’ για να μπορούμε να σας διακρίνουμε από άλλους επισκέπτες, να καταγράφουμε τη διεύθυνση IP σας και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας, καθώς και για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας σε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου μας. Η χρήση των ‘cookies’ μας επιτρέπει να συλλέγουμε πληροφορίες για στατιστικούς και διαφημιστικούς σκοπούς, αλλά κυρίως για την εξατομίκευση της εμπειρίας περιήγησής σας, αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας. Καμία τοποθέτηση cookies δεν γίνεται στις συσκευές σας, πλην των απαραίτητων cookies, χωρίς ή προτού μας χορηγήσετε τη συγκατάθεσή σας. Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα ‘cookies’ ανά πάσα στιγμή, με εύκολο τρόπο, μέσα από τις επιλογές του προγράμματος περιήγησης, αλλά αν το κάνετε, δεν θα είμαστε σε θέση να καταγράφουμε τις αγορές σας ή να σας επιτρέπουμε την πραγματοποίηση αγοράς από τον ιστότοπό μας/ ή δεν θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την βέλτιστη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας. Όλες οι δηλώσεις συγκατάθεσης για τα cookies που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας τηρούνται παράλληλα και εγγράφως και φυλάσσονται σε ασφαλή χώρο. Τέλος, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι κάθε 12 μήνες από την τελευταία είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, θα λήγει η ισχύς της συγκατάθεσης που τυχόν δόθηκε και θα ζητείται νέα.

Ενημερωτικά δελτία-Newsletters

Η εταιρία μας αποστέλλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερωτικά δελτία (newsletters) προς τους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Δημιουργώντας το προφίλ σας στην ιστοσελίδα μας, εντάσσεστε αυτόματα στη λίστα παραληπτών ενημερωτικών δελτίων προς το e-mail που δηλώνεται. Σε κάθε ενημερωτικό δελτίο έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε εφόσον εσείς το επιθυμείτε την αποστολή προς εσάς newsletter, με σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του κάθε e-mail. Η εταιρία μας τέλος, διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε παραλήπτη από τις λίστες ενημερωτικών δελτίων. Για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει καθώς και για κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία των ενημερωτικών δελτίων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ενημέρωση από το www.pargiana.com, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο www.pargiana.com, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mail) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. H επιχείρηση δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Μηνύματα σε φόρμα επικοινωνίας

Υποβάλλοντας το μήνυμα σας σε φόρμα επικοινωνίας προς την εταιρεία μας και πατώντας («τσεκάροντας») πάνω στην ένδειξη «ΣΥΝΑΙΝΩ», αποδέχεστε τους όρους σχετικά με τη χρήση του e-mail  και του ονοματεπωνύμου σας από την εταιρία μας. Δεσμευόμαστε να μην χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για σκοπούς εμπορικής προώθησης, μεταβιβάζοντας τα σε τρίτα μέρη. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία που αποκτήσαμε μέσω της χρήσης της φόρμας επικοινωνίας, μπορείτε να αιτηθείτε τη διαγραφή τους.

E-SHOP

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε  να πραγματοποιήσετε μία ηλεκτρονική παραγγελία ως απλός επισκέπτης-πελάτης. Στην περίπτωση αυτή τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν στο αρχείο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, με εξαίρεση μόνο των δεδομένων συναλλαγής που θα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα προβλέπει η εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία και για όσο διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.

Links, Hyperlinks & Banners

Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις προς άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η παρούσα Πολιτική δεν ισχύει για δεδομένα που συλλέγονται μέσω άλλου διαδικτυακού τόπου και για πρακτικές εταιριών που δεν ελέγχουμε. Δεν ευθυνόμαστε για τους όρους διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων διαδικτυακών τόπων τρίτων και σας συνιστούμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε.

Απόρρητο παιδιών

Δεν  επεξεργαζόμαστε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 15 ετών. Ο ιστότοπος μας απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που είναι άνω των 15 ετών. Εάν είστε κάτω των 15 ετών, μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 15 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν έχει δοθεί ρητή συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση από τον κηδεμόνα του παιδιού.

Τα δικαιώματά σας

Σεβόμαστε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να ζητήσετε διαγραφή ή να ζητήσετε περιορισμό της χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων, όπως απαιτείται από τον κανονισμό 679/2016 GDPR.

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιες προσωπικές πληροφορίες διατηρούμε για εσάς καθώς και να αιτηθείτε τη φορητότητα των στοιχείων σας. Θα σας παράσχουμε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη μορφή, κατόπιν αιτήματός σας.
  • Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι λανθασμένα ή ελλιπή, έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε  τη τροποποίηση ή διόρθωση αυτών.
  • Μπορείτε να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο βαθμό που δεν είναι απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας ή όταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε.
  • Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν αυτή βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.
  • Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους, στο βαθμό που η επεξεργασία δεν βασίζεται στην εκπλήρωση συμβατικής ή νόμιμης υποχρέωσης από την πλευρά της εταιρείας μας.

Τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να τα ασκήσετε μέσω αιτήματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρίας μας info@insituconservation.com. Το διάστημα ολοκλήρωσης του εκάστοτε αιτήματος είναι 30 ημέρες και ενδέχεται να υπάρξει παράταση αυτού, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής σας.

Δικαίωμα καταγγελίας

Σύμφωνα με τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εφόσον θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε σχετική καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.